Min Godnatbog – 2 i en bog

kr.199.00

To godnat historier i samme bog! Bogen vendes på midten.

Historier med og om Ole Lukøje, der har mistet hans magiske paraply.

 

Personliggjort med mange navne!

 

Se beskrivelsen herunder formularen.

 

Beskrivelse

Barnets godnatbog indeholder to personlige historier; Monstret under sengen og Den magiske paraply. Begge historier er personliggjort med navne, så det bliver spændende læsning.

Begge historier er bygget op omkring Ole Lukøje. I Monstret under sengen kan barnet ikke sove. Det har stået på i flere nætter! Barnet er sikker på at der bor et monster under sengen. Det er dog bare Ole Lukøje, der forgæves leder efter hans magiske paraply. Hvordan Ole Lukøje har mistet paraplyen, handler historien Den magiske paraply om.

Historierne mødes på midten i bogen, således vendes bogen om, når historie nummer to skal læses. To søde godnathistorier der hverken er for korte eller for lange.

Bogen indeholder: en hovedperson og to venner, hjemby, to voksne, to venner og personlig hilsen. Det er muligt at give at skrive en hilsen til hver historie!.

Til hver historie kan du få et billede trykt med ind i bogen. Sættes ind som det første i historien. Enkeltvis koster fotosiden 50 Dkr. Vælger du et billede til hver historie er prisen ialt 99 Dkr.

Bogen indeholder ialt 24 sider med hårdt omslag. Bogen måler 17 x 24 cm.

Leveres enten med:

  • PostNord til pakkeboks. Vælg imellem 1550 afhentningssteder. Pris 39 Dkr.
  • GLS til pakkeshop. Vælg mellem 1600 PakkeShops. Pris: 39 Dkr.

Husk GRATIS fragt ved køb af to bøger.