Hvad er en personlig bog?

En personlig børnebog giver barnet hovedrollen i eventyret!

Mine personlige børnebøger er alle opbygget omkring en historie. Lige nu kan du vælge imellem mere end 20 forskellige børnebøger og festbøger. Til hver bog skal jeg bruge nogle personlige oplysninger fra dig, som jeg fletter ind i eventyret. I alle mine børnebøger bestemmer du bogens hovedperson og personens venner. Din personlige hilsen er ligeledes trykt i bogen som et minde fra eksempelvis dåben eller fødselsdagen.  Alt efter hvilken bog du vælger, kan du bestemme helt op til 20 personlige navne m.m. i en børnebog.

Du kan ind under hver enkelt bog læse præcis hvilke personlige oplysninger, der skal bruges til netop din personlige bog. Jeg fletter dine oplysninger ind i bogen, trykker og samler bogen efterfølgende.

En personlig børnebog eller festbog er klar til at gøre glæde.

Bogens kvalitet er på højde med en almindelig bog med hårdt omslag. Jeg har ingen bløde omslag!

I mange af mine bøger er det muligt at få dit eget billede trykt med ind i bogen. Det gør bogen mere personlig og mindeværdig. Børnebøger med billede.

Børn elsker at læse eller få læst en historie, hvor de selv er hovedperson samt måske kender flere af bogens personer og steder.

Mine personlige børnebøger bliver hyppigt brugt som dåbsgave og barselgave samt til barnets fødselsdag. Mine Gæstebøger er især anvendelige til bryllupper og konfirmationer.

Herunder ses et glimt af Min Godnatbog, der adskiller sig fra andre personlige bøger! Den indeholder to personlige historier i samme bog. En unik bog.