Gavesæt – Prinsessen

kr.349.00

 

Personlig gavesæt til pigens barnedåb.

Indeholder alle oplysninger fra fødslen, såsom navn, vægt, længde m.m.

Læs mere om Babybogen og Navneplakaten nederst under formularen.

Beskrivelse

Gavesæt til barnedåben til piger bestående af Navneplakat og Babybogen.

Navneplakaten trykkes med Prinsessen fra Babybogen samt barnets navn, fødselsdato og dåbsdatoen, vægt, længde, tidspunkt og navn på sygehuset.n. Plakaten måler. 30 x 40 cm, og kvaliteten er et 192 grams mat papir.

Babybogen – barnets bog til den lille ny prinsesse i hjemmet er min personlige bog til og om den nyfødte pige med den allerførste godnathistorie, hvor hun kommer på et spændende besøg i Fantasiens Kongerige, og bliver kronet som en rigtig prinsesse. En meget populær dåbsgave, idet bogen har alle oplysninger omkring fødslen med i selve historien. Barnets bog bruges også til barnets 1 års fødselsdag.

Babybogen indeholder; barnets navn, hjemby, mors og fars fornavne, de første besøgende, barnets fødselsdato og tidspunkt, hår- og øjenfarve, vægt og længde, navn på jordemoderen og hospitalet, stjernetegn samt en personlig hilsen fra giveren med datering. Barnets bog, min første bog og barnedåbsbogen er titler som oftest bruges om denne personlige bog til piger.

36 farvesider med hårdt omslag. Mål: 17,5 x 21 cm.

Ekstra muligheder & tilkøb:

  • Få dit billede af barnet trykt med ind i bogen. Bliver bogens første side. Pris 50 kr. Vælg imellem mat og blank foto papir.
  • Du kan også vælge at få en fotolomme med hvidt papir bagerst i bogen. Sæt et billede, sangen, dåbstalen m.m. i lommen. Pris 19 Dkr.
  • Børnehoroskop lavet af astrolog Karl Aage Jensen, AstrologiHuset. 5 spændende sider bagerst. Pris 125 Dkr. Se et eksempel ved billederne.

Leveres enten med:

  • PostNord til pakkeboks.  Pris 39 Dkr.
  • GLS til pakkeshop. Pris: 39 Dkr.

Babybogen og navneplakaten kan også købes enkeltvis: