Gavesæt – Babybogen & Prinsen

kr.349.00

 

Gave til dåb eller navngivning. Navneplakat & Babybogen trykt med navne og din egen hilsen.

Læs hele beskrivelsen nederst.

Beskrivelse

Gavesæt til barnedåben for alle drenge. Babybogen med Prinsen og tilhørende flot navneplakat med din egen hilsen.

Babybogen er til den lille ny prins i hjemmet. Personlig bog til og om den nyfødte dreng med den allerførste godnathistorie, hvor han kommer på et spændende besøg i Fantasiens Kongerige, og bliver kronet som en rigtig prins. En meget populær gave til barnedåb og barnets første fødselsdag, idet bogen har alle oplysninger omkring fødslen med i selve historien. 

Babybogen indeholder; barnets navn, hjemby, mors og fars fornavne, de første besøgende, barnets fødselsdato og tidspunkt, hår- og øjenfarve, vægt og længde, navn på jordemorderen og hospitalet, stjernetegn samt en personlig hilsen fra giveren med datering. Er bogen en gave til barnets navnefest eller navngivningsdag, så skriver jeg dette ved dateringen.  Bogen har 36 farvesider og er med hårdt omslag. Mål: 21 x 17,5 cm. 

Navneplakat med Prinsen  Trykkes med drengens navn, fødselsdato og dato for dåben eller navngivningen samt din egen tekst/hilsen. Str. 30 x 40 cm, kvalitet: 192 grams mat papir. Mulighed til køb af ramme, sort eller bambus.

Ekstra muligheder & tilkøb:

  • Få dit billede af barnet trykt med ind i bogen. Fotosiden bliver bogens første side. Pris 50 Dkr. Vælg imellem mat og blank foto papir.
  • Du kan også vælge at få en fotolomme med hvidt papir bagerst i bogen. Sæt et billede, sangen, dåbtalen m.m. i lommen. Pris 19 Dkr.
  • Børnehoroskop lavet i samarbejde med astrolog Karl Aage Jensen, AstrologiHuset. Fem sider bagerst i bogen. Pris 125 Dkr.

Leveres enten med:

  • PostNord til pakkeboks. Pris 39 Dkr.
  • GLS til pakkeshop. Pris: 39 Dkr.

Du kan også vælge at købe Babybogen og plakaten hver for sig:

Ved at købe gavesættet spare du således 49 kroner.