Om firmaet

Velkommen til mit lille firma med personlige børnebøger.

Lige siden opstarten i 2004 har børnebøger med barnet som centrum været mit speciale og omdrejningspunkt. Børn elsker jo at læse og få læst om sig selv! De første mange år var det kun på hobby-basis sideløbende med mit job som legetøjssælger. Som årene gik, blev det dog mere og mere omfattende samt tidskrævende, så et valg skulle træffes! Mit lille enkeltmandsfirma blev mit “rigtige” job.

Jeg er stadigvæk “kun” mig selv, så alt går stadigvæk forbi mine øjne 🙂

Udover eget salg her har jeg også forhandlere i både Danmark, Norge og Sverige, der sælger mine personlige bøger. Kig gerne indenfor på min egen svenske side; Unikabarn.se.

Har du spørgsmål, ideer m.m. skal du endelig ringe eller sende en mail. Har du egen webshop og tænker at dine kunder vil kunne lide mine personlige bøger og plakater, – så bliv forhandler.

God leg og læselyst

Brian René Jørgensen